Ben altijd een grote fan geweest van allerlei wandeltochten te lopen. Doordat ik vaak enthousiast ben, en er ook in geuren en kleuren over kan vertellen op verjaardagen, heb ik inmiddels meerdere mensen zover gekregen om mee te lopen. Zo ook deze keer, in de buurt van Den Bosch zal er een wandeltocht zijn door de mooie streken. Heb deze tocht al wel vaker gelopen, gelukkig altijd met heel mooi weer. Vandaag loop ik eens gezellig met nog vier andere personen, zij lopen voor de eerste keer mee. Ik, als ervaren wandelaar, weet zo wanneer je pauze moet nemen, en waar de stukken zijn die het zwaarste zijn. Heb dan altijd een rugzak met de nodige pleisters en blarenzalf mee, als ook schone sokken. Helaas heeft niet iedereen mijn advies gehoord, en beginnen de eerste problemen bij mijn mede lopers al de kop op te steken. Zo moesten we een extra stop inlassen bij een blarenpost omdat er een paar blaren behandeld moesten worden. Jammer van de tijd, maar hebben er maar een extra pauze van gemaakt.  Dit zal de volgende keer niet meer gebeuren ik zal er zelf wel voor zorgen dat iedereen goede spullen heeft om op te lopen. Toevallig weet ik dat je via Sportartikelen kopen goede spullen kan bestellen. sportclub-300x71

Geen blaren meer.

Via Sportartikelen kopen heb ik voor iedereen goede wandelschoenen, en sokken besteld. En het leuke is doordat de groep nu uit meer dan tien personen bestaat, heb ik leuke shirts met opdruk besteld. Zo is de saamhorigheid er alleen maar beter op geworden. Sportartikelen-kopen