Zachte lijnen, scherpe vormen en minimalisme: dat is waar moderne stijl en inrichting om draait. Dit jaar zien we bij Lampenhuis echter een duidelijke verschuiving naar warmte en gezelligheid. Een gezellig modern decor kan echt het verschil maken!

Natuurlijke accenten

Basiskleuren zoals wit, grijs en bruin worden nog steeds veel gebruikt in modern geïnspireerde decoraties in combinatie met natuurlijke materialen zoals hout, rotan en bamboe. Dit garandeert een gezellige toets en afwerking. Deze combinaties zijn ook van toepassing op het gebruik van woonaccessoires, meubels moeten nog steeds strak zijn, maar met toegevoegde natuurlijke accenten samen met het gebruik van fluweel. Wij merken bij Lampenhuis dat men denkt dat je niet zoveel meer kan doen met een moderne stijl en decor. Het is belangrijk dat je weet hoe je de juiste combinatie kunt vinden tussen minimalistische en strakke afwerkingen tegen gezelligheid!

Zwart is het nieuwe modern

Zwarte accenten als onderdeel van je interieur of zelfs je keuken helemaal in zwart transformeren? Ja, dit is bij absoluut mogelijk! Het begon als kleine accenten in en om het huis maar is nu op ons gegroeid, zwart is nu een essentieel onderdeel geworden van ons interieur.

Zo is een zwarte keuken of badkamer geen raar gezicht meer in huis. Niet alles hoeft echter donker en somber te zijn, je kunt leuke accentkleuren toevoegen om uw huis op te fleuren en aan te vullen. Begin met gestroomlijnde en natuurlijke wendingen om u op weg te helpen!

Verlichting in de moderne stijl en inrichting

Verlichting is een van de belangrijkste afwerkingen van je interieur, dus het is vaak populair om minimalistische vormen te combineren met hout, rotan en zelfs goud. We hechten echter meer belang aan de algehele uitstraling van onze woningen door dit vooral te laten zien door middel van verlichting. Lampenhuis merkt dat indirecte verlichting dit jaar steeds belangrijker geworden is in een moderne inrichting omdat het een warm en sfeervol effect geeft aan een witte of beige muur.