nl_logoBij lifestyle hoort wonen. Hier wil ik het dan vandaag ook over hebben. Ik mijn vrije tijd besteed ik veel uren online om zo inspiratie op te doen over wonen. Ook kom ik vaak bij vrienden en familie en let ik daar goed op wat er op de muren hangt. Er wordt mij dan ook geregeld om advies gevraagd over wonen. Ik probeer mij dan ook altijd goed in de persoon te verdiepen om zo een goed advies te geven. Ze vroeg een vriendin mij laatst of zij spotjes in haar woonkamer kon gebruiken en waar zij deze het best kon kopen. Mijn antwoord hierop was dat ze dit via lampdirect.nl moest doen. Ze vroeg haar ook af hoe ze deze het best kon plaatsen om een gezellige sfeer te creëren. Omdat zij nog niet zo bekend was met spotjes vroeg zij aan mij hier informatie over. Omdat het wellicht voor jullie ook interessant is zal ik de spotlicht uitleggen.

philips-corepro-ledspot-mv-3.5-35w-gu10-(master)_philipscoreproledspotmv3.5-35w-20

Wat is nou een spotlamp?

philips-ledspot-mv-gu10-value-(master)_phi-mast-led-mv-value-gu10-20Spotjes bevatten een LED technologie. Dit in tegenstelling tot oude lampen die een gloeidraad hebben. De afkorting LED staat voor Light Emitting Diode. De oorzaak van het licht wordt gecreëerd doordat een halfgeleider stroom stuurt. Het elektrische component is dus hetgeen wat licht uitstraalt. Een voordeel bij het gebruiken van een spot is dat het meer licht geeft als een halogeenlamp of gloeilamp. Ook gaan deze gemiddeld zo’n 15 keer langer mee. Wat misschien wel de belangrijkste reden is, is de besparing op energiekosten.  Dit is dan ook precies de reden waarom ik dit aan mijn vrienden en jullie voorstel. Wanneer je nog meer geld wilt besparen moet je de bestelling doen bij LampDirect doen.