Vroeger vond ik mensen die aan yoga deden maar rare mensen. Tegenwoordig behoor ik ook onder die rare mensen, want ook ik doe tegenwoordig aan yoga. Ik was eigenlijk al een tijd op zoek om iets te gaan doen, maar meer in de richting van sporten of conditietraining. Tot een kennis van me vroeg of ik een keer meeging naar Yoga Nijmegen, daar kon je gratis een proefles volgen. Tegen de tijd dat ik had afgesproken was ik allerlei smoesjes aan het verzinnen om maar niet te hoeven gaan, zo ook deze keer. Helaas trapte mijn kennis er deze keer niet in en dwong me bijna om mee te gaan naar Yoga Nijmegen. Met frisse tegenzin zullen we maar zeggen, lag ik nog geen uur later op de bewuste mat. Maar nog geen half uur later voelde ik me al een stuk beter, en kon me geweldig goed ontspannen, iets wat ik al jaren niet heb kunnen doen. Door mijn drukke baan en mijn zeer drukke leven had ik nooit de tijd genomen om eens lekker te ontspannen, en dankzij deze yogales heb ik dat weer eens kunnen doen. Weet nu, na één les al, waardoor ik me kan ontspannen.  logo

Geweldig

Moet zeggen dat ik me nog nooit zo lekker in mijn vel heb gevoeld als die keer nadat ik van de yogales af kwam. Ik heb me dan ook meteen ingeschreven voor de lessen, en ook thuis weet ik me nu lekker te ontspannen door middel van yoga.  yoga-alliance-keurmerk