kapper reewijk 2

Ben jij op zoek naar een goede kapper Reeuwijk? Dan heb ik de juiste voor jou gevonden! Ik ben altijd op zoek naar een goede kapper om mijn haar mooi te verven en knippen, en alle suggesties waren altijd meer dan welkom. Iemand wees bij op kapper Reeuwijk, M Kappers. Dit was toch wel de beste tip die ik gehad heb! Ik heb mijn haren laten knippen en verven en ben erg blij met het resultaat. Ik ben niet meer op zoek naar een goede kapper, die heb ik inmiddels gevonden!

kapper reewijk

Goede service, goede prijs

Ik was altijd op zoek naar een goede balans tussen service en prijs. De kapper is voor mij echt een wellness moment, een echt uitstapje. Vaak zit ik ook uren in de stoel, dus ik vind het wel prettig als dit gezellig is en normaal gaat. Ik heb een aantal keer bij de kapper gezeten, en toen ik in de spiegel thuis keek was mijn haar veel te kort, of ik was niet tevreden over de verf. Dit probleem had ik totaal niet bij M Kappers in Reeuwijk. De kleur had goed gepakt en was mooi, precies zoals ik me in had gebeeld. Ook was ik blij dat de lengte die ik eraf wilde hebben eraf was, en dat mijn haar niet veel te kort was. Ik ben erg te spreken over M Kappers, en kan iedereen die op zoek is naar een goede kapper dan ook aanraden om ze zeker eens een bezoekje te brengen.

kapper reewijk 3