paragnosten

Dankzij de hulp van paragnosten weet ik eindelijk wie ik ben. Natuurlijk klinkt dit best wel raar, maar in de loop van mijn leven kreeg ik steeds meer vragen. Vragen waar ik graag een antwoord op wilde hebben, maar deze nooit kreeg. Op een gegeven moment toen mijn moeder was overleden, bleef ik met heel veel vragen zitten. Dit stoorde mij zo erg dat mijn hele leven hier vanaf leek te hangen. Ik kon niet meer normaal door het leven gaan. Het leek wel of mijn onbeantwoorde vragen steeds meer druk op mijn dagelijkse leven ging zetten. 

Op een gegeven moment kon ik niet meer goed functioneren en daarom ben ik op zoek gegaan naar hulp. De huisarts kon mij hier ook niet mee helpen. Het enige wat ik kreeg te horen om het wat rustiger aan te gaan doen. Maar ook dit was geen oplossing voor mijn probleem. paragnosten

Goed geholpen door verschillende paragnosten

Een goede vriendin van mij kwam een keer koffie drinken en hier kwam het probleem ter sprake. Zij gaf mij de tip om eens met een consulent van In-Syn te gaan praten. Zodra je naar deze website gaat, zie je al verschillende consulenten die beschikbaar zijn. Je kan hier een medewerker spreken en als het ware een consult online krijgen. Dat was voor mij een zeer lage drempel, omdat ik zelf niet naar zo een persoon heen wilde gaan.

Het gesprek die ik heb gehad met een paragnost verliep erg prettig. Hierdoor heb ik op al mijn vragen een duidelijk antwoord gekregen. Tijdens dit gesprek is mijn verleden, heden en de toekomst uitvoerig besproken. Hierdoor heb ik weer de touwtjes in eigen handen kunnen nemen. Door de diverse gesprekken met verschillende medewerkers heb ik een hele andere kijk van mijn leven gekregen en daar ben ik enorm blij mee.

paragnosten