Bent u op zoek naar een partyservice in Tilburg en omgeving voor bijvoorbeeld een evenement, receptie, bedrijfsfeest, jubileum of bruiloft? Partyservice John van Pas levert en verhuurt tegen zeer scherpe tarieven diverse partymaterialen voor zowel de particulier als zakelijke klant.

John van Pas heeft niet alleen een partyservice maar ook een drankenhandel, waardoor John van Pas tevens complete feesten en evenementen, van kan verzorgen. Het bedrijf bestaat al sinds 1992 en heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare en meedenkende partner voor het leveren van partyservice in Tilburg en omgeving. Groot of klein, iedere klant en voor elk soort feest of evenement kan je terecht bij John van Pas.

Regel uw evenement met Partyservice John van Pas

Voor partyservice in Tilburg en omgeving levert John van Pas service op maat. Van het organiseren van complete feesten en evenementen tot het verhuren van bijvoorbeeld een koelkast, sta-tafel, krukken of enkel bestek- en servies. Maar ook de aankleding van de locatie, leveren van feesttenten, de drankvoorziening alsmede de complete catering kan worden verzorgd. Alles is mogelijk bij John van Pas voor partyservice Tilburg en omgeving!

Daarnaast is het tevens mogelijk dat John van Pas op verzoek ondersteuning verleend bij het aanvragen van vergunningen voor feesten en evenementen.

Betaal nooit teveel

Bij John van Pas geldt dat ongeopende flessen en fusten kosteloos mogen worden geretourneerd. Daarom betaalt u nooit voor dranken die niet zijn verbruikt tijdens uw feest of evenement! En wanneer blijkt dat gedurende het feest of evenement de drank op raakt of al op is, dan hoeft u alleen maar te bellen wordt de drank direct aangevuld.

Op de website vindt u een overzicht van het assortiment aan materialen en dranken met de daarbij horende tarieven. Voor meer informatie en vragen vindt u ‘contact‘ op de website onze gegevens.