Zelf heb ik golf altijd heel fascinerend en interessant gevonden. Echter heb ik nooit de kans gehad om het zelf te spelen, helaas. Daarom was ik zo enthousiast toen ik de mogelijkheid ontdekte om Pitch & Putt te doen, bij Abel. Pitch & Putt Golf is hetzelfde als normale golf, maar dan wat korter en daarom simpeler. De afstanden zijn kleiner en je hebt maar twee clubs nodig om te spelen; ook is een GVB niet verplicht om te kunnen spelen. Het is niet simpel of voor kinderen, zoals midget golf dat is (wat desalniettemin heel leuk is, maar niks met “echt” golf te maken heeft!), maar juist een hele toegankelijke vorm van golf, voor iedereen.

 Golf voor iedereen

We hebben een uiterst positieve ervaring gehad bij Abel Golf. Het is niet zo duur als op andere plekken, maar de service en het veld zijn fantastisch. Daarbij heb ik persoonlijk een geweldige ervaring gehad bij het spelen! Ik heb met een groep gespeeld, wat Texas Scramble werd met z’n allen. Ontzettend leuk om iets waar ik al zo lang zin in had te kunnen delen met mijn vrienden. Het allertofste was dat ook zij verliefd zijn geworden op golfen en met name het laagdrempeligere Pitch & Putt. Thanks, Abel, voor deze fantastische gelegenheid in Rhoon!