Pizza_Rucola_Geitenkaas-1191Ikzelf ben dan een echte snoeper! Vindt het heerlijk als ik een Pizza afhalen kan om thuis op de bank heerlijk een filmpje te kijken met mijn pizza.  Ik probeer dan ook altijd verschillende smaken aangezien hun keuze zo groot is dat ik er regelmatig van kan genieten! Ik ben dan ook erg te spreken over New York pizza aangezien ik hun pizza’s echt voortreffelijk vindt! Enkele weken geleden heb ik een keer bij een ander een pizza gekocht maar helaas heb ik deze weg moeten gooien aangezien ik hem totaal niet smakelijk vond. Zonde van mijn geld heb er tenslotte wel aardig wat voor betaald.Double_Pepperoni_Pizza-1175

New York pizza blijft goed.

Ik heb al aardig wat pizza’s geprobeerd bij hun en tot op de dag  van vandaag zijn ze perfect! Aangezien ik maar al te graag daar mijn pizza afhalen wil kennen ze mij onderhand al bij de voornaam! Enthousiast personeel wat veel plezier heeft in het werken merk je goed in de smaak! Ik ben dan ook erg enthousiast zodra ik weer zin heb in een van hun pizza’s. Als je op hun website kijkt kan je er ook voor kiezen om je pizza thuis te laten bezorgen. Wat ik persoonlijk erg leuk vindt is dat je zelfs je eigen pizza kan samenstellen!Brooklyn_Style_Pizza-1183