bodyfit_lang2

bodyfit_lang2

 

Als ik uit werk kom kan ik zo nu en dan gespannen zijn en dat heeft dan weer invloed op mijn nachtrust. Dit was een van de redenen waarom we hebben gekozen om destijds een sauna aan te schaffen. Zo’n sauna was de perfecte manier om lekker tot rust te komen waneer ik me zo gespannen voelde en dat gebeurde wel eens meerde malen per week.

De sauna

Ik vond het altijd al lekker om de sauna te zitten en omdat ik er redelijk vaak in ga heb ik even rond gekeken wat ik nog meer kon doen om deze beleving nog fijner te maken. Na wat gezocht te hebben online ben ik terecht gekomen op de website van bodyfit. Op deze website hebben ze een aantal sauna geuren en dit is precies waar ik naar opzoek was!lavendel_saunageur

Deze geuren verdampen helemaal en zorgen ervoor dat het aangenaam ruikt en daardoor de belevenis nog beter maken. Ik heb deze geuren besteld en het was daarna wachten op mijn pakketje.

De postbode kwam in de middag en ik was toevallig van plan om die avond nog de sauna in te gaan. Ik heb twee geuren besteld lavendel (dezeeucalyptus_opgiet_careline is rustgevend) en eucalyptus (deze zorgt ervoor dat waneer je verkouden bent je luchtwegen weer open gaan staan en de geur is lekker fris).

Ik heb de beschrijving gevolgd en het aantal druppeltjes gedoseerd zodat ik niet in een keer een klap van geur in mijn gezicht kreeg. Met lavendel ben ik begonnen omdat ik even lekker wilde uitrusten. De geur was subtiel maar sterk genoeg om daadwerkelijk tot rust te komen.

Iedereen die een sauna heeft zou ook deze sauna geuren moeten proberen omdat dit de beleving intenser maakt en elke geur weer een andere werking heeft.