advocaar familierecht

Maak jij al jaren deel uit van een vechtscheiding, of een andere nare gebeurtenis binnen de familie? Schakel dan een advocaat familierecht in. Deze advocaat familierecht weet alles van rechten met betrekking tot familie, maar ook bijvoorbeeld erfenissen.

Advocatuur

Vaak kijken mensen tegen advocatuur aan alsof het een negatief beroep is waar je heel hard voor moet zijn. Dit is helemaal niet waar. Advocaten die het familierecht uitoefenen zijn helemaal niet hard of koelbloedig, maar kan je juist volledig vertrouwen met jouw verhaal en zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen. Wanneer je gaat scheiden, en er moeten afspraken gemaakt worden voor je kind kan je hier ook een advocaat voor familierecht bij halen. Deze advocaten weten ook alles van alimentatieplicht en kunnen je hier ook bij helpen. Ook zijn de advocaten uitmuntende bemiddelaars wanneer er een afspraak gemaakt moet worden over wel of geen co-ouderschap.

advocaat familierecht 2

Andere zaken

Mocht je een rechtszaak aan willen spannen voor een van de volgende zaken: Boedelverdeling, gezag en contactregeling met kinderen zoals een ouderschapsplan. ontvoering van een kind, naamswijziging, adoptie, erkenning of erfrecht neem dan vandaag nog contact op met Leanarts-Voorvaart-Advocaten. Hier werken een aantal advocaten die gespecialiseerd zijn in het familierecht, en die klaar staan om jou te  helpen. Hun dienstverlening is van hoog niveau, dus twijfel niet en neem contact op!

advocaat familierecht 3