Nadat ik mijn autotheorie haalde wist ik direct waar ik rijlessen wilde volgen. De beste rijschool Elst is rijschool Westeraam, dus ik besloot contact op te nemen met dit bedrijf. Gelukkig kon ik erg snel terecht bij de rijschool Elst. Ik was erg gespannen voor mijn allereerste rijles, gelukkig stelde de instructeur mij erg op mijn gemak. Ik heb de rijlessen met veel plezier ervaren en ik kan dit bedrijf iedereen aanraden. Dankzij rijschool Elst had ik snel mijn rijbewijs in de pocket!

Ervaren instructeurs

De instructeurs van rijschool Elst hebben allemaal erg veel ervaring. Ik heb een aantal verschillende instructeurs mogen meemaken. De instructeurs legde alles goed uit en hielpen mij heel erg mee. Ik hoefde niet bang te zijn dat ik iets verkeerd deed, de instructeurs letten namelijk altijd erg goed op. Er was altijd sprake van een grapje en een praatje tijdens de rijlessen, hierdoor zat ik met een fijner gevoel in de auto.

 

Conclusie mijn ervaring

Ik ben rijschool Elst erg dankbaar voor de fijne rijlessen. Dankzij de rijschool heb ik binnen een paar maanden mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Ik kan rijschool Elst aan iedereen aanraden. De instructeurs zijn erg fijn en je leert op een rustgevende manier autorijden.