Mijn eerste bericht moest er gelijk maar een zijn om met de deur in huis te vallen, nietwaar? Het grootste statement dat ik op dit moment over lifestyle te maken heb echter, bevindt zich niet ín huis maar buiten. Vandaag namelijk een bericht over de nieuwe tuinmeubelen van Tuinmeubel.nl die ik heb aangeschaft en die bij mij in de achtertuin staan te pronken. 

Tuinmeubels om mee te pronken

Ik wilde de lezer zeker even op deze set attenderen, aangezien het een niet te missen kans is om voor dit voorjaar nog je slag te slaan. Deze tuinmeubelen zijn momenteel met maar liefst 550 euro afgeprijsd en het zou toch zonde zijn daar geen gebruik van te kunnen maken. Kijk eens met me mee naar de heerlijke tuinset.

39

Uitnodigend, nietwaar? Toen ik de bank voor het eerst zag, was daar onmiddellijk die behoefte er uitgebreid in te gaan liggen – en proefondervindelijk blijkt dat inderdaad een zeer ontspannen houding. De bank is bijzonder comfortabel namelijk, welke houding je daarin ook aanneemt. Ik vind het zelf ook bijzonder prettig dat we, gezien de grootte van de tuinbank, met gemak al onze vrienden kunnen herbergen op prachtige lente- of zomeravonden.

38

Voor de volledigheid heb ik hieronder nog even de exacte afmetingen van de meubels geplaatst, opdat je een beter beeld hebt van de omvang ervan. Ik moet eerlijk zeggen, met tuinmeubels als deze lijkt het echt of je tuin juist groter dan kleiner wordt – en daarmee is het ook ideaal voor de wat kleiner behuisden. De set is van een bijzonder goede kwaliteit wicker, die alle seizoenen aankan. Hij is licht en daardoor in de winterperiode makkelijk te stapelen en op te bergen, maar je kunt de kussens natuurlijk ook afdekken met een hoes en ‘m in z’n geheel laten staan.

40