Hielspoorontsteking

Welkom allemaal, vandaag ga ik het hebben over hulp voor hielspoorontsteking. De reden hiervan? In mijn vrije tijd doe ik aan fitnessen. Buiten dat loop ik ook vaak hard met een goede vriendin. De laatste tijd zegt ze helaas vaak af, en ik vroeg me af waardoor dit kwam. Ze vertelde me dat ze de laatste tijd erg veel last had van haar hielen, en hierdoor dus niet meer kwam. Ze wist niet wat ze hiertegen kon doen, daarom vroeg ze mij om hulp. Ze weet dat ik mijn eigen blog heb, en goed ben in het zoeken van informatie. Ik ben daarom meteen het internet opgegaan, en hier vond ik veel informatie over een hielspoorontsteking. Ik kwam namelijk uit op de website van Foot logics, hier vindt je veel verschillende tips om de pijn te verhelpen.  Op de website kwam ik ook verschillende zooltjes tegen, dit leek me wel wat voor mijn vriendin.

Een goede tip!

Toen ik mijn vriendin vertelde over de website, ging ze er meteen naartoe. Ze besloot meteen om zooltjes te bestellen, en ze hoopte dat dit de pijn weg zou halen.  De zooltjes kwamen gelukkig al snel binnen, en inmiddels gebruikt ze, ze al. Ze voelt dat de pijn minder wordt, en dat is natuurlijk super, daarom denk ik dat dit een goede tip voor jullie is.