clone a willie

Vinden jullie het ook leuk om samen plezier in de slaapkamer te hebben? En ben je wel toe aan een nieuw avontuur? Er zijn talloze leuke speeltjes om uit te kiezen als je het samen of alleen fijn wil hebben op seksueel gebied. Een leuk idee om je seksleven nieuw pit in te blazen is de clone a willie. Gemakkelijk te gebruiken, betaalbaar en garantie voor uren plezier. 

clone a willie

Wat is clone a willie?

Veel mensen gebruiken dildo’s en vibrators om lol in de slaapkamer te hebben. Ze zijn op veel manieren te gebruiken en hebben een aantal voordelen. Maar wat nu als je die dildo extra speciaal kunt maken? Dat is wat clone a willie is. Met een clone a willie set kun je namelijk een afdruk maken van een bestaande penis. Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld je eigen penis of de penis van je partner na kunt maken. Een leuke aanvulling op jullie seksleven of een leuk aandenken als je niet bij elkaar kunt  zijn. 

Hoe het werkt

Clone a willie is gemakkelijk in gebruik al vinden sommige mensen het nog spannend om hem te gebruiken. Dat is gelukkig helemaal nergens voor nodig. Als je zo’n set bestelt, dan krijg je thuis een kit geleverd. Dit zit in een langwerpige koker. Er zit een gel in de koker welke je goed moet mixen voor gebruik. Instructies worden uiteraard ook meegeleverd. Vervolgens is het de bedoeling dat je je penis in de buis laat glijden en deze er 90 seconden laat rusten. Het is natuurlijk het leukste en het makkelijkst als je dit doet wanneer je erect bent maar het hoeft niet. De vorm haal je er vervolgens makkelijk uit. Giet daar siliconen in en wacht, en voor je het weet heb je een perfecte kopie van jouw penis. Je kunt er zelfs een trillende functie aan toevoegen. De clone a willie is in meerdere maten verkrijgbaar.