Ben jij een persoon die erg creatief is en on der de een creatievelingen past? Dan is de website van Splendith echt iets voor jou! Of je net begonnen bent met kalligraferen of handletteringen te maken of al jarenlang mee bezig, dan is Splendith een geschikte website om te bezoeken.

Wat verkoopt Splendith?

Splendith verkoopt onder andere producten het merk Finetec, Higgins en natuurlijk  Holbein.
Holbein is een van de bekendere merken, als het gaat om kalligraferen en handletteringen.
Holbein is ook een merk dat voor veel mensen een fijn product en merk is om mee te werken.

Zo zijn de producten van Holbein in veel verschillende kleuren in de kleurpaletten beschikbaar. Zo heeft het merk Holbein ook een speciale verf, dat genaamd Acryla benoemd is. Het verf werkt als een gouache, Alleen droogt als watervast op.

Over Splendith

Splendith is onder andere  een zeer overzichtelijke website dat een groot assortiment van producten heeft die nodig zijn voor kaligraferen en handletteringen. Daarnaast kunt u ook voor  do it yourself projecten terecht. Zo zijn er materialen om bijvoorbeeld mooie papieren bloemen te maken of een eigen stempel of andere dingen.

Daarnaast snapt Splendith waarom u geen spullen uit het buitenland wilt bestellen. Er kan namelijk altijd wel iets misgaan of u moet erg lang wachten op uw product, dat eigenlijk niet zo groot is. Daarom zijn de producten van Splendith snel leverbaar en hoeft u niet lang te wachten op een product. Zo duurt het 2 dagen voor een product.