De eerste 180 dagen van je hond is zijn de belangrijkste. De meeste mensen weten dat niet wanneer ze een puppy in huis nemen. In deze 6 maanden worden de meeste trauma’s en gedragsproblemen gecreëerd bij honden. Als baasje heb je hier natuurlijk heel veel positieve of negatieve invloed op. Door de puppycursus van 123Tinki worden deze problemen voorkomen.

De puppycursus van 123Tinki is de ideale keuze om oefeningen en trainingen uit te voeren met je puppy, waar en wanneer jij maar wilt. Doordat je op elk apparaat de puppycursus erbij kan halen maakt dat zo makkelijk.

Waarom is een puppycursus zo belangrijk?

Door onderzoek te doen samen met  hondenexperts onder meer dan 10.000 puppy eigenaren, is er uitgekomen dat bijna alle baasjes met de opvoeding van een puppy op 7 problemen stuiten. De puppycursus van 123Tinki zorgt dat iedereen zijn puppy op een goede manier kan opvoeden en de 7 problemen te voorkomen. Door de jarenlange ervaring op het gebied van honden, zijn we de nummer 1 online hondenschool van Nederland.

In de puppycursus staat onder andere hoe je angst kan overwinnen voor de bench of alleen zijn. Ook gedragsproblemen zoals, binnen plassen, buiten en blaffen. Doordat hondenexperts ruim 2 jaar lang gewerkt hebben aan deze cursus, doen ze de juiste oefeningen voor en geven ze ontzettend veel tips hoe je bij een situatie het beste iets kan aanpakken.

Voorkom de 7 problemen door weinig ervaring of niet de juiste kennis op het gebied van puppy opvoeding. Wij helpen graag iedereen stap voor stap om de eerste 180 dagen goed door te komen.  Buiten de problemen te voorkomen, hebben we nog veel meer oefeningen, trainingen en veel meer om jou en jouw hond gelukkig te maken.

Welke 7 uitdagingen kom je vaak tegen?  

  1. Puppy zindelijk maken.
  2. Angst afleren voor de bench.
  3. Afleren van gedragsproblemen, zoals bijten en grommen.
  4. Leer de puppy stress af van alleen zijn.
  5. Voorkom slapeloze nachten met je puppy.
  6. Basiscommando’s aanleren, zoals “zit, blijf en af “
  7. Veilig uitlaten en aan de riem lopen zonder te trekken.

 

Tijdelijke korting

Wanneer je nu de puppycursus van 123Tinki besteld, krijg je vele extra’s, korting en levenslang toegang plus 4 gratis puppy boeken. Door de cursus te kiezen weet je zeker dat voor jouw puppy het beste kiest. Wie wilt nou niet het beste voor hun hond? Om iedereen te garanderen dat ze achter de puppycursus staan, krijg je 100% een niet-goed-geld-terug garantie als je het toch niks vind.

Haal nu de puppycursus van 123Tinki in huis en ontvang 75 video’s van samen wel meer dan 30 uur aan oefeningen, 10 puppy boeken, heel veel stappenplannen  en alle antwoorden op je vragen. Zorg er nu voor dat elke puppy de kans krijgt om op een goede manier opgevoed te worden met behulp van tips van de puppy experts. Een hond blijft immers de rest van zijn hondenleven bij je en zal een trouwe vriend zijn.