Mijn Supplementenlabel

Sporten is gezond, sporten is goed voor je en sporten maakt je vrolijker. Waarom zou jij niet beginnen met sporten? Tegenwoordig zijn 1 op de 3 mensen in Nederland minstens 1 keer in de week te vinden in de sportschool. Sporten is enorm belangrijk voor je gezondheid en conditie. Je kunt om zoveel redenen beginnen bij een sportschool. Je hoeft er niet alleen naar toe te gaan om zo groot als een kast te worden. Er zijn namelijk ook genoeg mensen die het fijn vinden om even te bewegen. Denk bijvoorbeeld aan de loopband, je hoeft niet alleen onder de gewichten te liggen. Er zijn zoveel mensen in de gym dat het eigenlijk zonde is om geen eigen supplementen laten maken. Je kunt namelijk een enorm grote winstmarge eruit halen. Het inkopen van zoiets bij een bedrijf kost namelijk vrij weinig. En je kunt al gemakkelijk winst maken door het verkopen van enkele simpele supplementen.

Supplementen die alle sporters kunnen gebruiken

Mijn Supplementenlabel

Als je groot en gespierd wil worden, zou je creatine moeten halen. Het versnelt namelijk je spieropbouw en wordt erdoor ook explosiever. Maar niet alle supplementen draaien om het sporten bij een gym. Je kunt bijvoorbeeld ook aan voetbal doen en toch ook je eigen supplementen laten maken en gebruiken. Als voetballer is het handig dat je snel herstelt van bijvoorbeeld een blessure of wilt hem voortaan proberen te vermeiden. Er zijn dan ook supplementen (whey proteïn) waar ongelofelijk veel eiwitten in zitten en een relatief laag vetpercentage. Voor veel sporten zou je whey proteïn kunnen gebruiken. Het is tenslotte iets wat je spieren sneller laat herstellen en sterker maakt. Je kunt voor je voetbalwedstrijd ook 5 kopjes koffie drinken voor een cafeïne boost. Maar je kunt net zo goed pre-workout nemen wat en minder bezwaarlijk op de maag is en snel kunt innemen. Het is natuurlijk bedoelt zodat je langer kunt rennen en meer explosief bent tijdens je wedstrijd.

Roddels over supplementen

Vroeger waren er alleen eigen supplementen laten maken die op basis van hormonen gingen (steroïden). Tegenwoordig zijn er zoveel supplementen die je kunt verkopen die alleen voor beter resultaat zijn en geen slechte bijwerkingen hebben.