Sinds ik erachter ben gekomen dat je tegenwoordig online wijn kopen kan ben ik een echte fan hiervan geworden. Normaal ging ik naar de winkel om een lekker flesje wijn uit te zoeken, maar sinds ik weet dat je makkelijk thuis een keuze kan maken welke wijn je wilt hebben, en deze dan ook online kan bestellen zien ze me niet mer in de winkel. Sinds ik via wijn kopen mijn voorraad weer aanvul moet ik zeggen dat mijn kelder nog nooit zo vol heeft gestaan. Omdat ik via het internet kan lezen welke wijn het beste bij welke gelegenheid hoort is mijn voorraad enorm gegroeid. Zo heb ik altijd een lekker wijntje in huis voor elke gelegenheid. Zo ook laatst toen ik onverwachts visite kreeg, een goede vriend kwam even gezellig langs. Hij zei alleen maar even een kopje koffie te komen drinken, maar we waren zo gezellig aan het kletsen dat ik ondertussen een lekker flesje wijn had open getrokken. Voordat we het wisten was het al laat, en de fles wijn leeg.  70bad563bee57989e1a35feea938bcfc3f555d

Altijd lekkere wijn in huis

Het is echt een uitkomst om niet meer  naar de winkel te hoeven gaan om wijn te kopen. Vaak loop ik in de winkel en weet ik niet welke wijn ik mee zal nemen, nu kan ik rustig  thuis online een lekker flesje wijn uitzoeken, en meestal zijn dit meerdere flessen wijn. En wat nog makkelijker is de wijn wordt netjes thuis afgeleverd. Ik verheug me nu alweer op de levering van mijn nieuwe bestelling. 24-7-transparant-30boubkbcym3ulfesvzwu8