60 jaar getrouwd. Een prachtige mijlpaal die maar door weinig gelukkige stellen wordt bereikt. 60 jaar getrouwd, dan heb je heel veel lief en leed meegemaakt samen. Een hele prestatie, en meer dan reden genoeg om een feestje te geven met kinderen, kleinkinderen, vrienden en buren.

Diamanten huwelijk
Een huwelijksverjaardag of huwelijksjubileum van 60 jaar komt maar zelden voor. Zoals elk huwelijksjubileum heeft ook het 60 jarig huwelijk een symbool: De diamant!

Uitnodiging maken 60 jaar getrouwd
Als je binnenkort 60 jaar getrouwd bent, dan is dat natuurlijk reden voor een feest. Of je het nu klein, intiem, viert met de naaste familie en de beste vrienden, of dat je het groots aanpakt met veel familie, vrienden, kennissen, buren, etc. Bij Trouwpost.nl is het minimaal te bestellen aantal: 4 kaarten. Ook bij deze kleine oplage betaal je (inclusief bedrukking en envelop) maar ongeveer 1,50 per kaart. Vier je jullie 60 jarig huwelijk groter, en heb je meer uitnodigingen nodig? Vanaf 50 stuks krijg je al een aantrekkelijke korting.

Een mooie uitnodiging maken voor het 60 jarig huwelijk, dat doe je dus op Trouwpost.nl. Je vindt een ruime collectie uitnodigingen 60 jaar getrouwd die al van basisteksten zijn voorzien. Je hoeft in principe alleen de teksten nog maar aan te passen, en de uitnodiging is klaar. Maar je kunt, als je dat leuk vindt, de kaart nog helemaal naar wens aanpassen, bijvoorbeeld door er een mooie trouwfoto van 60 jaar geleden op te plaatsen. Een unieke uitnodiging voor jullie bijzondere dag!

60 jaar getrouwd uitnodiging ruime keus!
Bij de keuze van de uitnodiging hoef je je niet te beperken tot de collectie 60 jaar getrouwd. Blader gerust door alle andere trouwkaarten, heel veel van deze trouwkaarten zijn ook geschikt (of: geschikt te maken) als uitnodiging 60 jaar getrouwd! En de mogelijkheden tot aanpassen van de designs gaat nog verder: heb je een mooie kaart gezien die helemaal jullie smaak is, maar net niet helemaal jullie kleur? Neem ook dan even contact op met de klantenservice, bijna alle kaarten kunnen eenvoudig en gratis worden aangepast naar een andere kleur!

60 jaar getrouwd tekst
Als je een mooie 60 jaar getrouwd kaart hebt gevonden, dan kun je de tekst op de kaart plaatsen. De kaarten zijn al voorzien van basisteksten die je eenvoudig online zelf kunt aanpassen. Dubbelklik hiervoor op de tekst, en je kunt de standaard tekst wijzigen. Nog even op “toepassen” klikken en de tekst is aangepast. Het werkt eenvoudig, probeer het gerust!

Op de site vind je overigens meer voorbeelden voor een tekst 60 jaar getrouwd. Bekijk de voorbeeldteksten, kies de mooiste uit, en je plaatst de tekst eenvoudig in je eigen kaart!

Gratis proefdruk bestellen
Voordat je de definitieve bestelling plaatst, kun je een proefdruk van je uitnodiging bestellen. De kaart wordt dan op twee verschillende papiersoorten voor je gedrukt en samen met een voorbeeld envelop naar je toegezonden. Gratis. Zo weet je vooraf precies hoe je kaarten er uit komen te zien, en kom je dus nooit voor ongewenste verrassingen te staan!