Hou jij van afwisseling in jouw baan? Dan kan je denken aan functies die werken op projectbasis, zo weet je nooit precies vooraf bij welke klussen je terecht komt. Als medewerker projectadministratie ben jij voortdurend bezig een belangrijke bijdrage te leveren aan de gegeven opdrachten. En zodra deze klus geklaard is ga je door met een volgend traject. Hierdoor blijven jouw werkdagen en je werkomgeving verschillend van inhoud en uiterlijk.

Begin als administrateur

Voordat je kan beginnen als projectadministrateur is het nodig om te werken als administratief medewerker. Er is steeds meer vraag naar werknemers, die willen werken op projectbasis. Zowel fulltime als parttime, zodat deze functie tevens geschikt is geworden bij een re-integratie of voor een herintreder of secretaresse. Een Fabius opleiding kan jou ondersteunen in het worden van een belangrijke management assistent.

Voorbeelden van trajecten

Bij het werken in klussen met een begin- en eindpunt kan je denken aan het organiseren van een evenement (groot of klein), het starten van een nieuwe winkel, het uitwerken van een marketingcampagne, de bouw van een bedrijfspand of fabriek of de aanleg van wegen, of.. Deze lijst is eindeloos. Op elk werkgebied wordt er in opdrachten gewerkt.

Jouw lijst van taken

Jij kan het projectteam ondersteunen, door onder andere het informeren van de managers over de voortgang van zaken en over binnengekomen correspondentie. Je kan budgetten bewaken en vergaderingen organiseren. Jouw lijst van taken kan ook eindeloos zijn. Je wordt een rechterhand die onmisbaar is binnen elke klus. Volg een goede opleiding en ga de arbeidsmarkt op als de spil die elke organisatie nodig heeft.