Bent u een professioneel turnster of heeft u een grote passie voor freerunner parkouren en turn attributen? In het brede assortiment van Airtrick vindt u verschillende producten die u toe kunt voegen aan uw collectie. In het brede assortiment van Airtrick heeft u een ruime keuze uit verschillende producten. Wat vindt u van een airblock, een airbeam of een compleet freerunner parkour? Bent u op zoek naar professionele tumblingbanen en bent u benieuwd of een airfloor bij u past? Bij Airtrick kunt van uw gewenste producten uittesten en bekijken tijdens een demo. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u gemakkelijk online uw airblock of airbeam bij Airtrick bestellen. U heeft bij Airtrick ook een ruime keuze uit verschillende kleuren, materialen en indien gewenst kunt u er een passende logo op laten maken. Zo kunt u uw airblock producten een persoonlijk tintje geven. Hoe leuk is dat!

airblock

Multifunctionele airblock

Een airblock is multifunctioneel! Door een airblock toe te voegen aan uw turn materialen creëert u een prachtige oefenbaan! Een airblock is op verschillende manieren te gebruiken. Zo kunt u een airblock gebruiken als loopbaan maar ook als een springkast! Als u een aantal airblock op elkaar stapelt bouwt u als het ware een hoge wand. Deze toren van airblock’s kunt u zo hard oppompen als u zelf wilt. Door de luchtdruk op de hoogste stand te zetten creëert u een ijzersterk blok waardoor u een springkast naboost! Indien u de luchtdruk in de airblock zachter draait kunt u gemakkelijk over de airblock lopen en zelf rennen. Bent u heel flexibel dan kunt u hier ook salto’s op maken. Een airblock kan u ook toevoegen aan een freerunner parkour. Er hoeven geen sprongen te worden gemaakt op het blok, dit kun uzelf bepalen.

Producten van Airtrick

airblock

De producten van Airtrick zijn van de beste kwaliteit! Ook prijstechnisch zijn de producten van Airtrick erg aantrekkelijk. Daarnaast worden alle producten van Airtrick zorgvuldig getest en de materialen worden grondig geselecteerd. Doordat de producten in Europa worden gemaakt heeft u binnen een korte tijd uw producten in huis. Bij Aitrick vindt u een ruim assortiment van verschillende producten. Door deze producten te combineren of toe te voegen aan uw collectie creëert u een waar speelparadijs voor kinderen of een mooie oefenroute voor uw leerlingen. Bent u benieuwd of de producten van Airtrick ook iets voor u privé of voor uw vereniging kunnen zijn? Neem dan snel een kijkje op de overzichtelijk website van deze professionele airtrack winkel!