Huurauto

Als particulier een auto huren in Nijmegen kan bij Autorent. Dit bedrijf heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen en bovendien een compleet wagenpark voor de verhuur. Je vindt hier dus altijd wel een auto die voldoet aan jouw wensen en eisen die je stelt aan een huurauto. Waarschijnlijk heb je jouw eigen redenen om een auto te huren. Heb je maar een auto en heeft je partner de auto nodig? Dan kun je altijd een auto huren. Voor een dagje maar ook voor een paar weken. Het is allemaal mogelijk bij Autorent. Deze flexibiliteit geeft jou dus ook veel vrijheid.

Auto huren in Nijmegen

Auto huren in Nijmegen in verschillende merken en modellen

Je kunt verschillende modellen auto’s huren. Van een compacte zuinige A klasse auto tot een D klasse stationcar. Er zijn verschillende merken en types. Ook een zevenzitter of een personenbus kun je hier huren. Wij kozen er voor een auto te huren in Nijmegen toen we voor het kinderfeestje van onze dochter te weinig ruimte hadden in onze eigen auto. We hebben toen een zevenzitter gehuurd zodat we met alle kinderen en met een auto naar het feestje toe konden. We waren echt te spreken over de service bij Autorent. De meeste autoverhuurbedrijven richten zich op toeristen of op de zakelijke markt dus het is echt fijn dat er een bedrijf is waar je laagdrempelig als particulier een auto kunt hieren. Ik kan mij zo voorstellen dat er genoeg redenen zijn om als particulier een auto te huren. Bij een bedrijf als Autorent ben je dan echt aan het juiste adres voor een auto huren in Nijmegen.  

Station

Contact

Je vindt de Autorent vestiging in Nijmegen aan de Heyendaalseweg 96. Wil je eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier op de website in. Op de website vind je het complete wagenpark zodat je een idee hebt van de mogelijkheden en de tarieven.