1 Iedereen die met een Apple werkt kent het probleem denk ik wel dat je Batterij Macbook Pro er niet meer zo goed tegen kan. Zelf heb ik dit al een aantal keer mee gemaakt. Ik heb zelf al heel lang een Apple computer waar ik heel erg blij mee ben alleen moet ik hem de laatste tijd heel vaak opladen. Dit komt denk ik door dat de accu het niet meer zo goed doet. Dit kan namelijk nou eenmaal voorkomen bij computers door al het opladen. Mijn nicht had hier namelijk ook last van alleen is zij al vrij kort daarna opzoek gegaan naar een oplossing. 

Ze kwam op de website van Bizzix2

Een hele handige website, ben ik ook laatst achter gekomen. Mijn nicht had al wat langer last van haar Macbook dat de computer niet meer zo lang mee ging. Vandaar dat ze online is gaan zoeken op Google met woorden zoals Batterij Macbook Pro. Hiermee kwam ze terecht op de website van Bizzix. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van allerlei accessoires voor Apple producten. Denk dus aan opladers accu’s en nog veel meer.

Zelf ook op de website gaan kijken.

Aangezien de website mij erg aantrok ben ik ook gaan kijken naar wat ze te bieden hebben. Hier op vond ik dus de accu die ik graag wilde hebben. Ik heb meteen kunnen bestellen en de volgende dag kreeg ik deze al in huis. Ben jij opzoek naar een accessoire voor je Apple neem dan snel een kijkje op de website!3