Steeds vaker kom je in restaurants leuke horeca lampen tegen welke je graag in je eigen woning wilt hebben toch? Zo was ik afgelopen week wezen eten in een steakhouse. Het eten smaakte voortreffelijk echter was ik erg lovend over de lamp welke op tafel stond. Deze was namelijk gevuld met speciale olie waardoor het alsnog genoeg licht gaf maar ook erg romantisch was. Dit vond ik erg leuk waardoor ik via het internet ben gaan zoeken in de hoop hetzelfde te vinden voor thuisgebruik. Tijdens het zoeken op het internet heb ik diverse bedrijven gezien waaronder Candol. Dit bedrijf staat er namelijk om bekend wegens hun goede kwaliteit lampen!

logo-1

Ik moest én zal het bestellen!

Bij het zien van de website viel het mij op dat deze lampen een stuk voordeliger is als wat ik momenteel op tafel heb. Dit gaf mij dan ook de doorslag om bij hun te bestellen! Ik moest en zal deze lampen voor op tafel hebben. Zelf hebben wij een grote robuuste tafel waardoor deze horeca lampen er zeer zeker bij passen.

Hier is het namelijk mogelijk om te kiezen uit diverse afmetingen en kleuren waardoor er voor iedere interieur een geschikte kleur te vinden is. Tevens is het bij hun ook mogelijk om gelijk navullingen te bestellen! Ik ben in ieder geval voorzien van prachtige nieuwe lampen! Coco_6107_A_065_magnesia_M