bijzonder uit eten Amsterdam

Ga hier eens heenbijzonder uit eten Amsterdam

Vorige week ben ik met mijn vriend heel bijzonder uit eten Amsterdam geweest en daar hebben wij ongelofelijk van genoten. Inmiddels waren wij alweer 2 jaar samen, maar op deze specifieke dag hadden wij geen tijd. Er was namelijk niemand die op mijn dochtertje van 3 kon passen en haar meenemen vond ik gewoon geen optie. Het liefst wilden wij een heel weekend weg, dus toen ben ik gaan zoeken naar een oppas en deze had ik al snel gevonden. Toen ben ik gaan kijken naar een lekker restaurant om het weekendje te beginnen. Via een vriendin had ik al eens van Cornelis gehoord, dus toen ben ik direct op de website gaan kijken. Daar zag ik ongelofelijk veel lekkere dingen staan, dus toen heb ik meteen een reservering geplaatst.

bijzonder uit eten AmsterdamAanrader

Een aantal dagen terug was het dan eindelijk zover en gingen wij bijzonder uit eten in Amsterdam. Toen wij het pand binnen liepen, maakte dat direct indruk. Het plafond is daar namelijk heel hoog en alles is heel mooi ingericht. Echt alles was op elkaar afgestemd en dat zorgde voor een hele unieke sfeer die ik nooit ergens anders heb gevoeld. Wij hebben gekozen voor een 3-gangen diner en dat was heel lekker. Het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht waren allemaal even mooi en luxe opgemaakt. Mocht jij nu ook op zoek zijn naar een locatie om lekker te genieten met jouw geliefde of vriendinnen, dan is dit de perfecte plek voor jou. Neem zeker eens een kijkje op de website voor het hele menu!