vreemdgaan

Het is misschien een gekke vraag, maar gaat mijn vriendin nu vreemd? Al een tijdje heb ik vermoedens. Mijn vriendin gedraagt zich soms erg vreemd. Ik mocht nooit meer in haar telefoon kijken, terwijl wij voorheen alles met elkaar deelden. Wij zijn nu al een aantal jaren bij elkaar en naar mijn idee ging alles nog gewoon goed. Mijn vermoedens werden steeds sterker, maar ik durfde dat niet met haar te delen. Natuurlijk zal zij niet zomaar zeggen dat zij een affaire heeft bijvoorbeeld! Ongeveer twee weken geleden besloot ik eens in haar telefoon te kijken, toen zij onder de douche stond. Al een tijdje heb ik haar code in de gaten gehouden en zo kwam ik er makkelijk in. Er stond geen bewijs op dat zij met iemand anders een relatie heeft, maar ik heb wel een aantal berichten gezien waarin zij sterk aan het flirten is met anderen. Gaat mijn vriendin nu vreemd of niet?

vreemdgaan

Ieder z’n ding

Natuurlijk is elke relatie anders en heeft ieder z’n eigen ding wat hij of zij oke vindt, of juist niet tolereert. Het idee dat mijn vriendin met anderen bezighoudt, vind ik echter niet prettig. Moet ik daar nu iets van zeggen of het maar gewoon laten gaan? Ik zou ook niet willen dat dit het einde van mijn relatie zou betekenen. Daarvoor zijn wij al te lang samen. Ik wil niet zonder haar! Wie van jullie heeft hier ook ervaring mee? Ik ben erg benieuwd hoe jullie dit hebben opgelost of zouden oplossen als je in mijn schoenen stond.
vreemdgaan