Steeds meer mensen profiteren van beleggingen in de Bitcoin.  Door de enorme koersstijgingen en volatiliteit is er veel geld te verdienen met het kopen van Bitcoins. Sinds kort is er echter ook de mogelijkheid om de beleggen in Bitcoin cash. Door zowel Bitcoins als Bitcoin Cash te kopen kan je nog meer geld verdienen met het handelen in de verschillende cryptocurrencies. Maar hoe werkt dit precies en wat is de nieuwe Bitcoin Cash precies?

Bitcoin Cash kan je zien als een afsplitsing van de originele Bitcoin. Wanneer twee groepen gebruikers het oneens zijn over de toekomst van de Bitcoin, dan kan er een zogenaamde vork ontstaan en splitst de virtuele munt zich op. Dit is ook gebeurd met de Bitcoin Cash. Eigenaren van de originele Bitcoin zullen dan ook een gelijke hoeveelheid Bitcoin Cash op hun account ontvangen. 

Waar kan ik Bitcoin Cash kopen?

Dat gezegd hebbende kunnen bekende, goed gereguleerde cryptobrokers zoals Bitvavo een prima oplossing zijn voor degenen die vooral willen handelen in bitcoins en andere cryptocurrencies en willen profiteren van koersschommelingen, maar (nog) geen handelskapitaal van duizenden euro’s hebben.

Online cryptocurrency kopen kun je altijd het beste doen bij Bitvavo. Bitvavo maakt het mogelijk om je cryptocurrency op te slaan, tevens heb je nog keuze uit 15 andere Altcoins. Je kunt trouwens niet alleen bitcoin kopen. Het is heel gemakkelijk om bij Bitvavo Bitcoin te verkopen. Onderstaand een aantal eigenschappen waarom Bitvavo voor Nederlanders een goede crypto wallet is.