safekeepers

In een wereld waarin onze smartphones steeds duurder worden en onze persoonlijke gegevens voornamelijk digitaal vindbaar zijn, is het belangrijk om maatregelen te nemen, zodat jouw eigendommen veilig zijn! En dan bedoelen we niet een kluis mee te nemen, maar oplossingen ontwikkelen die veilig én toch comfortabel zijn. Slimme accessoires om jouw leven veiliger te maken.

safekeepers

Safekeepers is opgericht in 1945 door de 3e generatie projectontwikkelaars. Ze ontwerpen artikelen die de veiligheid van uw persoonlijk spullen bevorderen. Ze willen maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarom houden ze rekening met duurzaam en eerlijke productie. Ze streven ernaar om alle richtlijnen van het MVO te realiseren in de fabrieken van Safekeepers.

Waar moeten de producten van Safekeepers aan voldoen?

  • Ze moeten lang meegaan
  • Ze moeten gemaakt zijn van perfecte materialen
  • Ze moeten veilig zijn in gebruik
  • Ze moeten uw belangrijk producten beschermen

 

Eigen ervaring

Onlangs heb ik ook een aantal producten besteld via de website www.safekeepers.nl. Na een tijdje zoeken op het internet naar producten waarmee ik mijn waardevolle spullen veilig kan houden, kwam ik uit op de website van Safekeepers. Ik heb daarom hier een aantal producten besteld. De bestelde producten werden zeer netjes al binnen 2 werkdagen geleverd op het aangegeven adres. Daarnaast zagen de bestelde producten er ook erg mooi uit en waren van goede kwaliteit. Ik ben er erg blij mee en kan iedereen aanraden om producten te bestellen via de website https://www.safekeepers.nl/.