Op 23 november is het weer zo ver: Black Friday bij Coolblue. Dankzij de timing van dit concept is Black Friday de ideale dag om bij Coolblue jouw aankopen te doen op het gebied van consumentenelektronica. Zin om jezelf eens flink te verwennen voor de kerstdagen? Black Friday is het perfecte moment om dit te doen.

Wat is Black Friday precies?

Je kent misschien de beelden wel van mensenmassa’s die elkaar de tent uit vechten, louter om producten te scoren tegen bodemprijzen. In Amerika zijn dergelijke beelden een normale zaak tijdens Black Friday, de dag waarop online en offline winkels strooien met gigantische kortingen. Inmiddels is Black Friday ook in Nederland een begrip, en Coolblue doet hier vrolijk aan mee. Alles voor een glimlach, ook tijdens Black Friday.

Blue Friday

Black Friday is een chaotische dag vol drukte, omdat iedereen op en rondom deze dag diverse bestellingen doet. Vandaar dat Coolblue Blue Friday introduceerde. Een week voor Black Friday beginnen de festiviteiten al, waardoor je er zeker van bent dat je rondom Black Friday kunt genieten van je bestelling. Dit levert Coolblue minder drukte op, en jij hebt eerder de beschikking over jouw spullen.

10 dagen lang torenhoge kortingen

Dankzij de introductie van Blue Friday kun jij extra lang genieten van fenomenale kortingen op een groot assortiment aan producten. Van een nieuwe computer tot aan een vervangende smartphone, van de nieuwste games tot aan een televisie met het scherpste beeld… Black Friday is de dag om bij Coolblue te profiteren van absolute knalprijzen.