Veel ouderen hebben dementie of alzheimer en dat is natuurlijk hartstikke vervelend. Vooral als ze een afspraak hebben met de familie of andere zaken, dan vergeten ze de datum en tijd. Vervolgens weten ze ook niet wat voor dag het is. Bij Worldwide Vision houden ze er rekening mee. Met de klokken die zij aanbieden, zorgen zij ervoor dat mensen met dementie en alzheimer met een oogenblik naar de tijd en datum kunnen kijken.

Over Worldwide Vision

Worldwide Vision zorgt ervoor dat u de beste hulpmiddelen krijgt, op de website kunt u de producten makkelijk bekijken gemakkelijk bestellen. Daarnaast bieden zij de beste hulpmiddelen over de hele wereld. Ook garanderen ze snelle levertijd, doordat ze de meeste producten al voorraad hebben.

Voordelen van een kalenderklok

Een kalenderklok heeft best wel veel voordelen, vooral voor mensen die slecht kunnen zien, dementie en alzheimer. De klokken zorgen ervoor dat die mensen gemakkelijk de tijd en datum kunnen lezen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om grote kalenderklokken te kopen of kleinere. Verder zijn de voordelen ervan dat het niet prijzig is om een kalenderklok aan te schaffen.

Het assortiment van Worldwide Vision

Niet alleen verkoopt Worldwide Vision klokken, maar ook andere hulpmiddelen die geschikt zijn voor mensen met een beperking. Het assortiment ook heel breed en er zijn veel keuzes.

Contact

Heeft u vragen over de producten of andere vragen, dan kunt u gerust contact opnemen met Worldwide Vision. Ook geven zij je advies over de producten die zij hebben.