1Dansen is voor veel mensen een vrije tijd besteding. Ik ken genoeg mensen die na het werk bij een dansschool langsgaan om een uur of twee even helemaal los te gaan. Dit doe ik zelf namelijk ook heel graag bij Dansschool Purmerend. Dit is een hele bekende dansschool waar veel mensen op af komen jong of oud dat maak hier helemaal niets uit. Ze bieden namelijk aan iedereen les. Ook kan je kiezen uit de vele stijlen die ze aanbieden. Er is ook een pakket dat je alles een keer kan uitproberen. Zelf ben ik echt fan van stijl dansen met mijn partner. Elke donderdag avond gaan we bij deze dansschool langs om eens lekker helemaal los te gaan. Hierdoor valt alle druk even van je schouders het is puur genieten.

Ideaal voor mensen die druk zijn2

Deze dansschool houdt rekening met mensen die de hele dag moeten werken zo hebben ze ook een laat rooster. Dit is heel fijn zo kan je in principe altijd als je zin hebt wel langs gaan. De lessen draaien altijd tot twaalf dus voor mensen met een normale werkdag is dit zeker handig.

Iets voor jou?

Als jij gestresseerd bent in een lekkere dansles dan raad ik je zeker aan om in te schrijven bij Dansschool Purmerend. Je kan meteen de zelfde avond nog beginnen. Ik hoop jullie zo snel mogelijk te zien!