kapsalon axel

Altijd heb ik al droog haar gehad en ik heb dit altijd al erg vervelend gevonden. Toen ik ging trouwen zat ik dan ook een beetje in de stress, dus ging ik naar kapsalon Magrette. Deze kapsalon heeft een goede naam en staat bekend om onder andere hun mooie bruidskapsels. Kapsalon Margrette is zeker een aanrader. ik heb met mooi haar kunnen trouwen.

kapsalon axel 1

Helemaal mooi

Toen ik ging trouwen had ik nog niet echt een idee wat ik met mijn haar en make-up ging doen. Een vriendin van mij is visagiste, en ik hoefde me dus ook niet meer druk te maken over de make-up die ik ging dragen op mijn bruiloft. Wel maakte ik me ernstig zorgen over mijn haar. Ik ben niet handig met het net maken van mijn haren en opsteken of andere kapsels maken is dan ook echt niet iets waar ik erg handig mee ben. Ik wilde graag ervoor zorgen dat mijn haar toch mooi zou zitten dus ik nam contact op met kapsalon Kyramy. Ik ben daar toen een paar keer geweest om een aantal kapsels te proberen en om te zien hoe dit mij ging staan. De stylist vertelde me wat mij wel en niet mooi zou staan en gaf me aan de hand daar van dan ook een advies, waar ik erg blij mee was! Uiteindelijk zag ik er op mijn bruiloft hartstikke mooi uit en heb ik me geen moment druk hoeven te maken over mijn haar. Ik heb een heerlijke zorgeloze dag gehad dankzij Kapsalon Kyramy.

kapsalon axel logokapsalon axel