iPhone 6 hoesjes

Het is best wel lastig om een leuke iPhone 6 hoesjes te vinden heb ik gemerkt. Een aantal weken geleden heb ik eindelijk een nieuw mobiel gekocht, dat was echt nodig. Mijn vorige toestel was echt aan vervanging toe, hij kon namelijk niet meer opladen. Na veel twijfelen heb ik uiteindelijk voor mijn huidige telefoon gekozen, het is een heel fijn model. Omdat ik best wel onhandig ben, leek het mij handig om een goede beschermer te kopen die ik om mijn mobiel kan doen. Zo kan hij tenminste niet gelijk breken, mocht ik hem perrongelijk laten vallen.

iPhone 6 hoesjes

Heel erg handig

Na wat rond gezocht te hebben op het internet kwam ik bij de website van Gadgetbay uit. Zij hebben echt een hele grote collectie beschermers die echt heel erg leuk eruit zagen. Zij boden echt voor elk soort model meerdere covers aan. Na wat rond gezocht te hebben, kwam ik echt een heel handige beschermer tegen. Het zorgde er niet alleen voor dat mijn mobiel veilig was, maar er zat ook een vakje in voor pasjes. zo kon ik makkelijk mijn pinpas of rijbewijs mee nemen. Dat leek mij wel heel erg handig dus ik besloot om deze in mijn winkel mandje te stoppen.

iPhone 6 hoesjes

Een leuke cactus

Er waren zoveel leuke iPhone 6 hoesjes te vinden op de website dat kiezen best wel lastig werd. Toch besloot ik uiteindelijk voor een hele leuke cactus te gaan. Ik ben namelijk echt gek op planten en ik heb er ook heel erg veel in mijn huis staan. Het leek mij leuk om af te wisselen, de ene keer een heel leuke cover en de andere keer de handige cover. Toen ik mijn bestelling had geplaatst kon ik echt niet wachten totdat die binnen zou komen. Ik raad aan iedereen deze leuke webshop aan!