Bedrukte bidons kopen

Samen met een paar vrienden zijn wij een voetbal team gestart en daarom wil ik bedrukte bidons kopen voor iedereen. Wij waren al heel erg lang van plan om een vriendenteam te starten maar elk jaar kwam het er maar niet van. Nu heb ik samen met een vriend eindelijk de moeite genomen om alles te regelen. Het is echt heel erg leuk om met alleen maar vrienden in een team te zitten en samen te voetballen. Omdat mijn vader het zo leuk en goed vond dat ik alles geregeld had, besloot hij dat hij ons wilde sponsoren. Het leek hem leuk om voor iedereen gepersonaliseerde drinkbekers te kopen. Toen hij dat idee aan mij vertelde was ik gelijk enthousiast dus ik ging op zoek naar een bedrijf die dat aanbood. Al snel kwam ik een goed bedrijf tegen die mij verder kon helpen.

Bedrukte bidons kopen

Een leuke cadeau

De bedrukte bidons die mijn vader wilden kopen voor ons, moesten eerst nog wel ontworpen worden. Dat vond ik best lastig want wat wilde ik erop zitten vroeg ik mij af. Na lang nagedacht te hebben had ik eindelijk een mooi ontwerp in mijn hoofd. Ik vroeg aan mijn zus of zij die voor mij wilde tekenen. Samen gingen wij aan de slag en toen wij klaar waren, plaatste ik een bestelling. Toen ik de drinkflessen tijdens de aller eerste wedstrijd aan iedereen uitdeelde, was iedereen enthousiast. Zij vonden het echt heel erg leuk dat mijn vader op deze manier het team gesponsord had.

Bedrukte bidons kopen