Scootmobiel

ScootmobielZijn jullie al bekend met de firma Scootmobiel Vitaal? Vooral senioren zullen hier veel aan gaan hebben. Nu kan het natuurlijk da.t zij zich niet online bevinden, vandaar dat ik hoop hier jongere lezers te treffen die dit voor hun ouders of opa en oma kunnen regelen. Vooral ook omdat deze doelgroep zich niet of nauwelijks online begeeft. Zij zien de voordelen van online shoppen nog niet in. Vaak willen deze mensen de producten eerst met eigen ogen zien voordat zij overgaan tot aankoop. Dit werd namelijk vroeger ook gedaan en zijn zij dus van mening dat dit nog steeds zo hoort

Zo heb ik samen met mijn opa hier zo’n elektrisch aangedreven rolstoel gekocht. Gelukkig is hij wel behoorlijk modern dus vond hij dit een goed idee. Samen bekeken bij het gehele assortiment van scootmobielvitaal.nl. Naar mening zijn hun dan ook echt de goedkoopste, want we zijn meerdere websites af gegaan.

Tweedehandse scootmobiel

Waarom voor deze firma gekozen?

Allereerst omdat zij persoonlijke service hoog in het vandaal hebben staan. Vanaf het eerste klantcontact werden wij goed geholpen. Er kwam zelf iemand bij mijn opa thuis voor een gratis thuisdemonstratie. Hijzelf en ik hadden dan ook nog enkele vragen. Deze werden dan ook keurig beantwoord en zo ging mijn opa gelijk over tot aankoop.

Scootmobiel VitaalOmdat scootmobielen vaak niet vergoed worden biedt Scootmobiel Vitaal de optie om gebruikte modellen te kopen. Deze verkeren natuurlijk nog in goede staat en kunnen dus nog jaren mee gaan. Ook het aanbod hiervan staat op hun website. Ik hoop dan ook dat jullie iets aan dit artikel gehad hebben. Indien er nog vragen zijn, kun je deze onderaan de pagina stellen.