verantwoord afvallen

Als je net zoals ik een groot fan van sporten bent, dan lees je waarschijnlijk ook graag een fitness blog om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Mijn lievelingsblog voor fitness-gerelateerde artikelen is absoluut Fitcode.nl, want hier kan ik echt urenlang blijven hangen vanwege de interessante en leerzame artikelen die erop staan!

Interessant en leerzaam

Fitness blog

Op de fitness blog Fitcode.nl staan de artikelen heel handig gesorteerd per onderwerp. Zo kun je bijvoorbeeld alles lezen over tips, trucs en technieken over hoe je het beste effectief kunt afvallen. Ik wilde zelf ook een aantal kilootjes kwijt en ik heb erg veel gehad aan de leerzame artikelen op deze blog. Daarnaast staat er ook veel uitleg over verschillende sportoefeningen. Zo heb ik nooit geweten hoe je op de correcte manier de Dumbell Shoulder Press moest uitvoeren, maar sinds het lezen van de desbetreffende blog op Fitcode weet ik dat nu wel! Ook vind ik de artikelen over voedingssupplementen heel leerzaam, want het is natuurlijk erg belangrijk dat je goed eet en dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt.

Sporten

Heerlijke én gezonde recepten

Verder staan er ook hele lekkere recepten op de site. Alle recepten die op Fitcode.nl staan, hebben goede macro’s en zijn dus perfect voor mensen die voedzaam en lekker willen eten. Zo heb ik bijvoorbeeld al eens de recepten voor de Griekse hamburger en de Philly cheese steak sandwich uitgeprobeerd en beide vond ik zeer geslaagd! Bij elk recept staat duidelijk wat de voedingswaarde is van het gerecht en dat is natuurlijk wel zo fijn als je een fit girl (of boy!) bent en graag wil weten wat je zoal naar binnen stopt. Lees jij ook graag interessante artikelen over fitness en ben jij ook nog op zoek naar heerlijke én gezonde recepten? Check dan snel de fitness blog Fitcode.nl!