Wanneer je werkzaam bent in een magazijn zal je al vrij snel merken dat er hier veel mensen zijn die werken met een heftruck. Ikzelf wilde in de eerste instantie ook een Heftruckcertificaat halen echter was is er nog niet over uit bij wie ik terecht kon. Mijn werkgever heeft mij wel akkoord gegeven om op zoek te gaan naar een bedrijf die mij deze kennis kan overdragen. Mijn zoektocht leidde mij naar de website van verkeersschool Wesseldijk waar je terecht kan voor meerdere opleidingen.

Het volgen van deze cursus verloopt naar mijn mening vrij gemakkelijk.  Dankzij hun trek in het geven van opleidingen hebben ze onlangs afgesproken dat er al een aantal vaste dagen zijn waarin deze opleiding gegeven wordt.logo1

Wesseldijk is op meerdere plekken gevestigd.

Bij mijn bezichtiging op de website van Wesseldijk merkte ik direct op dat hun op meerdere plekken gevestigd zijn als alleen in Nijmegen. Ikzelf was meer geneigd om naar Nijmegen te gaan en daar mijn Heftruckcertificaat halen. Dit is echt puur vanwege het feit dat ikzelf dichterbij Nijmegen woon dan in Tiel.Wesseldijk-5014re2

Al met al heeft mijn lesdag niet zo lang geduurd en ben er ook zeer tevreden over. De zorg wat er gegeven is op dit certificaat te behalen is naar mijn mening enorm goed. Ikzelf hoefde me ook geen zorgen te maken als ik iets niet begrepen heb, dit kon ik gerust stellen om zo het antwoord te krijgen.