1Hallo allemaal ik heb vandaag weer een stukje waar je waarschijnlijk wat aan zult hebben. Het onderwerp van vandaag is namelijk raamfolie. De reden dat ik over dit onderwerp schrijf is omdat ik dit de afgelopen tijd nodig had in mijn nieuwe woning en omdat het een top product is! Ik heb het zelf al geruime tijd op mijn raam en kan je vertellen dat het top kwaliteit folie is. Ik heb het nu ongeveer een jaar op mijn raam en het ziet er nog precies hetzelfde uit als bij aankoop. Ik had dit destijds nodig aangezien de straat waar ik aan woon erg druk is. Veel mensen die dan langs mijn huis liepen keken snel even naar binnen. Dit is natuurlijk erg vervelend als je bent aan het eten of even tot rust bent aan het komen. Je wilt namelijk in je woning lekker je eigen plekje hebben en niet constant bekeken worden.
2

Een hele fijne website om dit product te bestellen!

Een vriend van mij was ook op zoek naar dit product en natuurlijk hiel ik hem graag verder. Ik vertelde hem toen over WindowDeco, dit bedrijft levert de beste folie voor op je raam. Ik ben zelf bij deze website terecht gekomen door destijds een beetje te zoeken op het internet. Ik was toen zo onder de indruk en besloot meteen om het raamfolie te kopen!3