telefoonhoesje

Samen met mijn liefste dochter ging ik op het internet opzoek naar een telefoonhoesje van goede kwaliteit. Mijn vorige cover die ik op de markt had gekocht, was namelijk binnen een week al kapot gegaan. Dat vond ik erg jammer, want ik had er toch best een flinke prijs voor betaald. Na wat rond gezocht te hebben, kwam ik op de webshop van Hoezzi terecht. Daar zag ik allemaal hele leuke covers. Al gauw kwam ik erachter dat jij op die site je eigen ontwerp kon maken, dat leek mij wel heel erg leuk. Ook mijn dochter werd erg enthousiast toen ik dat aan haar vertelde. Zij mocht namelijk ook een nieuwe cover uitzoeken voor haar mobiel. Samen zochten wij uit hoe wij een cover konden ontwerpen en wat wij erop wilde hebben.

telefoonhoesje

Heel mogelijkheden om uit te kiezen

Er waren allemaal verschillende soorten en maten van elk telefoonhoesje, omdat er natuurlijk erg veel soorten modellen van elk mobiel bestaan. Na lang nagedacht te hebben, besloot ik om een foto van mijn dochter op mijn cover te doen. Ik koos voor een leuke foto die een paar jaar geleden gemaakt was op vakantie. Mijn dochter koos voor een afbeelding van het strand die zij op het internet gevonden had. Zij was namelijk echt gek op zwemmen en de zee. Het was zo leuk dat jij jouw cover helemaal kon stylen en naar jouw smaak kon maken. Ik besloot om ook een cover voor mijn man te bestellen met de zelfde foto die ik gekozen had.

telefoonhoesje