workshops muziek

Nooit durven denken dat een workshops muziek mij zo kan ontspannen. Mijn werk bestaat uit zeer zwaar werk en daarom is elke vorm van ontspanning een ware afleiding. Vaak ging ik naar de sauna of nam een massage, maar de manier van ontspanning die ik nu heb gevonden was het laatste waar ik aan had gedacht. Nadat ik voor de zoveelste keer naar de huisarts was geweest voor mijn vage klachten ben ik zelf een andere weg ingeslagen. Op advies van een goede vriendin ben ik bij de Coachingpraktijk De Klankschaal terecht gekomen. Hier leer je op een speciale manier de rust in jouw leven te nemen, precies naar waar ik op zoek was.  workshops muziek

Eindelijk rust

Wat heb ik een heerlijke ervaring gehad tijdens de workshops muziek. Eerst was ik er een beetje sceptisch over, maar toen ik mij eenmaal liet gaan tijdens deze sessie, voelde ik mij geweldig. De coach, Jeannette van Tulder, heeft mij door middel van haar lessen doen inzien, dat ik mij bijzonder goed kan ontspannen. 

Tegenwoordig, wanneer ik mijzelf even niet lekker voel, dan zet ik een gezellige cd op om mij even te kunnen ontspannen , echt geweldig. Dankzij de Coachingpraktijk De Klankschaal sta ik weer goed in het leven.