aluminium boot kopen

Wij gaan een aluminium boot kopen. Met dit plan lopen wij al een hele poos, maar is er nog nooit van gekomen. Deze keer gaan wij een bezoek brengen aan de Watersport Specialist van Noord Holland, Just Marine is de naam van dit bedrijf. Hier is het mogelijk om een keuze te maken uit veel verschillende modellen. Groot, klein van metaal of niet, het is hier allemaal te vinden. 

Wil jij graag varen, maar heb er het geld niet voor om een nieuwe sloep te kopen, dan is er de mogelijkheid om een tweedehands model te kopen. aluminium boot kopen

Online een aluminium boot kopen is mogelijk

Omdat wij al een tijd met het plan liepen om een sloep of een bootje te gaan kopen, zijn wij via het internet gaan zoeken. Via Marktplaats zagen wij genoeg leuke modellen voorbij komen alleen is de vraag of deze wel goed zijn. Het risico om een kat in de zak te kopen, daar wilde wij liever niet aan beginnen. Daarom leek het ons verstandiger om deze aankoop te doen via een erkend bedrijf.

Just Marine was het bedrijf waar wij wel een goed gevoel bij hadden. Bovendien waren er hier meer soorten boten te koop en dat was wel zo prettig. Hier kon je online een keuze maken en de aankoop laten bezorgen. Binnen 2 tot 4 werkdagen wordt deze bestelling al geleverd, of kan je deze ophalen in de showroom.