Floating

Zen Zon Zee beschikt over een Dreampod voor floating en is daarmee de eerste én enige in Nederland. Een Dreampod garandeert het schoonste (zoute) water, water dat dag en nacht gereinigd, gesteriliseerd, gefilterd en verwarmd wordt. Ideale omstandigheden voor floating dus, dé ultieme vorm van ontspanning.

Floating is heerlijk wegdrijven van de waan van alledag

Floating in de Dreampod biedt totale ontspanning. Zoutwater zorgt voor gewichtloosheid. Omdat de Dreampod specifiek gebruik maakt van Epsom- of magnesiumzout is het water meer dan goed voor huid en haar. Om totale ontspanning te creëren is de Dreampod in een ruimte vrij van prikkels geplaatst waardoor je geniet van ultieme ontspanning. Floating (drijven) in water met een temperatuur die gelijk is aan de temperatuur van het lichaam zorgt voor een heel bijzonder effect. Je brein weet na een half uurtje niet eens meer waar je ledematen beginnen en waar ze eindigen. En zo drijf je even helemaal weg.

Zweven in het luchtledige

Je lijkt te zweven in het luchtledige en dat maakt dat je lichaam tot optimale ontspanning kan komen. Je spieren ontspannen op natuurlijke wijze. Vanwege het ontbreken van prikkels kun je de gedachten van alledag loslaten. Langzaam drijf je zo terug naar je oorsprong en kom je helemaal tot jezelf. Floating is een onvergetelijke en intense ervaring die je even helemaal weg haalt uit de stress en drukte van alledag. Je zicht en je gehoor komen tot rust en dit geldt ook voor de tast en je reuk. Na verloop van tijd zul je echt het gevoel krijgen op te lossen in het heerlijke, schone water. Bloeddruk en hartslag gaan omlaag, de hormonen komen in balans en datzelfde geldt voor het verteringssysteem. Het zoute water voelt niet alleen heerlijk warm aan maar is ook bewezen goed voor mensen met huidproblemen als fybromyalgie

Liefst elke week een sessie

Een sessie in de Dreampod duurt of zeventig of honderd minuten en om zowel lichaam als geest te laten wennen aan de ultieme ontspanning is het zeer verstandig om tenminste twee of drie sessies te plannen. Het liefst elke week een sessie.