Escape room

Op zoek naar een leuke bezigheid, dan moet je beslist een keer naar de Escape Room Amsterdam gaan. Het is hier mogelijk om je op te laten sluiten in een bepaalde kamer. Met de hulp van vragen of opdrachten verschaf jij een code waarmee je de ruimte kan verlaten. Er zijn diverse rooms met elk een andere opdracht te reserveren. De kamers waar je ene keuze uit kan maken zijn:

  • Cabin in the woods
  • The chocolate factory
  • Midnight Magic

En nog veel meer rooms. Alle kamers hebben een moeilijkheidsgraad en een vanaf leeftijd. Tevens zijn deze kamers geschikt van 2 tot 6 personen.

The chocolat factory

Bijzondere ervaring in de escape room in Amsterdam

Voor onze zoon hebben wij laatst hier een geweldig feestje gegeven. Zijn verjaardag wilde wij deze keer niet thuis vieren en daarom zijn wij naar Amsterdam gegaan. Bij de Escape World hebben wij een room gereserveerd die geschikt was voor kinderen vanaf 9 jaar. De keuze was gevallen op The Chocolate Factory. Hier is het de bedoeling om samen het recept van de beste chocolade ooit te vinden. Hoe en wat hier allemaal gaat gebeuren vertel ik niet, want dat moet geheim blijven. Maar het was een geweldige dag met heel veel spanning en uiteindelijk de sleutel naar de fabriek gevonden.

Niet alleen voor kinderen is dit een geweldige bezigheid. Ook voor de ouderen is dit een zeer geslaagd evenement.

Cabin in the woods

Leuk groepsuitje!

Nadat ik mijn verhaal over de verjaardag van onze zoon op het werk had verteld, was mijn baas erg onder de indruk. Zo erg, dat ons groepsuitje ook hierheen gaat. Echter wordt dit een geweldig feest, waar wij met meer dan 80 personen aan deel gaan nemen. Teams worden tegen elkaar opgezet om te strijden voor de eer. Dit alles onder het genot van een heerlijk diner.