Mijn gezicht en lichaam is voorzien van een extreem vette huid. Dit ervoer ik als best wel vervelend. Mijn gezicht en lichaam glansde daardoor heel erg. Ik schaamde mij daar heel erg voor. Ieder mens heeft een verschillend type vel. Zo kan jij naast het type wat ik heb, ook last hebben van een gevoelig, gecombineerde, droge of vochtarme lichaam. Omdat ik graag wat aan mijn lichaam wilde doen, ben ik advies gaan vragen bij de drogist. Wie weet hadden een goede tip voor mij. De medewerker van de drogist adviseerde mij om de producten van Kneipp te gaan gebruiken.

Extreem vette huid

Goed werkend product

Dit merk verkoopt diverse soorten producten. Voor ieder type lichaam is er wel wat te krijgen. Dus ook voor mijn extreem vette huid. Dit merk heeft verschillende lijnen, zoals een:

  • Bodylotion
  • Badolie
  • Doucheolie
  • Lichaamsolie
  • Bodycreme
  • Badzout

Extreem vette huid

De producten zijn gemaakt op basis van de filosofie van de natuurgeneeskundige Sebastiaan Kneipp. Dit merk bestaat dan ook al meer dan honderdvijfentwintig jaar en staat echt voor zijn kwaliteit. Het zout wat in de badzout wordt verwerkt komt dan ook uit een zoutmijn uit Duitsland. Dit product wilde ik dan ook wel heel graag proberen. De meeste producten bevatten namelijk chemische bestandsdelen en dat is bij dit merk zeker niet het geval. Nu ik al een tijdje Kneipp producten gebruik, kan ik vertellen dat mijn lichaam aanzienlijk is verbeterd. De glans is helemaal verdwenen en de huid voelt een stuk beter aan. Deze geweldige lijn van Kneipp kan jij kopen bij een drogist, supermarkt, reformzaak, apotheek en een aantal webshops.