verhuur podium

Tip: Verhuur een podium! Althans, wij zijn hier druk naar opzoek. Over enkele weken hebben wij een buurtfeest georganiseerd. Een gezellige dag waar wij met z’n allen samen komen en hier gezellig bijkletsen. Voor de kinderen hebben wij diverse soorten speelgoed geregeld zodat zij zich ook niet kunnen vervelen. Over het algemeen zijn wij er helemaal klaar voor en kunnen wij niet wachten totdat het zover is.

verhuur podium

Tegenvaller

Helaas werden wij afgelopen week gebeld door het bedrijf waar wij onze podium hadden gehuurd. Dankzij een ander feest is het in elkaar gezakt en kunnen wij hier helaas geen gebruik meer van maken. Enfin, zie dan maar in een korte periode een ander bedrijf te vinden die je hiermee kunt helpen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om dit op te gaan zoeken op het internet. Tijdens mijn eerste zoektocht op het internet werd ik er niet bepaald wijzer van. Uiteindelijk ben ik op de website van Huurland terecht gekomen. Hier kun je diverse attributen bestellen waarmee onze buurtfeest alsnog goed en naar behoren door kan gaan. Nadat ik de kosten had  gezien, die nog voordeliger was als wat wij elders hebben betaald, was ik verkocht.

verhuur podium

Afspraak staat vast!

Gelukkig hadden zijn nog een podium gereed en konden wij dit huren. Binnen enkele minuten was het geregeld en dat lucht onwijs op!