Fysiotherapie

Je bent een fanatieke sporter en vind het heerlijk om met je vriendinnen op de fiets te stappen. Elke week maak je een lange tocht en zie je een groot deel van Nederland. Je geniet hier enorm van, tijdens het fietsen praat je nog even bij met je vriendinnen. Het sporten is goed voor je en je geniet er dan ook enorm van. Maar je hebt een vervelende blessure aan je knie opgelopen waardoor het nu niet meer mee kan fietsen. Om je gewrichten weer goed te gebruiken moet je nu echt naar de fysiotherapeut.

Fysiotherapie

Het fietsen is onderdeel van je leven, jij vindt dit zo belangrijk dat je er alles voor overhebt om weer op de fiets te stoppen. Daarom ben je super gemotiveerd om je knie te trainen. Je gaat naar de fysiotherapie om te herstellen maar wil deze blessure voortaan ook voorkomen. Deze blessure wil je natuurlijk niet nog een keer krijgen.
Goed voor je lichaam.

Sporten is goed voor je, niet alleen voor je lichaam maar ook voor je sociale leven. Het is dan ook flink balen als je opeens niet meer kan sporten. Dit hoeft geen blijvende blessure te blijven als je met de fysiotherapeut aan de slag gaat. Met de juiste begeleiding en oefeningen die je thuis doet is die blessure razendsnel opgelost.

Fysiotherapie

De fysiotherapie Veenendaal helpt je om je houding te verbeteren en zal je helpen om je gewrichten goed te gebruiken. Sport is goed voor je lichaam maar dit moet je natuurlijk wel doen in combinatie met voldoende rust. Als je deze gouden combinatie toepast in je dagelijkse leven zit je in mum van tijd weer op je fiets. Dat is natuurlijk waar je het allemaal voor doet.