Ga jij wel eens uit eten in Nijmegen? Of zoek je het wel eens buiten het mooie Nijmegen? Ikzelf ben woonachtig in het mooie Nijmegen sinds kort… Nu dat we een beetje aan het oriënteren zijn bij welk bedrijf we het beste kunnen dineren hoopte ik het via internet te vinden. Tijdens het zoeken op het internet heb ik een tal van bedrijven gevonden waar we konden eten, echter waren deze recensies niet bepaald lovend waardoor we het hebben laten vieren. Afgelopen week zijn wij in de auto gestapt en de stad Nijmegen bekeken. Diverse restaurants gevonden waar we eventueel konden eten, echter was het op een zaterdagavond waardoor er geen plek meer vrij was. foto-vooraanzicht-bistro-le-steak-300x199

Uiteindelijk zijn wij de andere kant van Nijmegen op gegaan richting Berg en dal, wellicht dat daar ook iets te vinden is toch? Hier hadden ze een aantal restaurants waar je gerust kan dineren voor een aantrekkelijke prijs, ook Bistro le Steak was daar te vinden. Een gezellig, maar bovendien knus restaurant waar je terecht kan!

homepage-150x150

Reserveren?

Bij binnenkomst viel het ons  direct op dat het erg druk is, onze hoop op een tafel was vrij snel verdwenen… Tot we werden geholpen! Onze bediening bracht ons nog naar een leegstaande tafel waar we plaats konden nemen. Uit eten in Nijmegen hebben we dan ook iets ruimer genomen als dat het de bedoeling was. Hier kan je namelijk erg goed eten voor een aantrekkelijke prijs!