Wat dat betreft kan ik mezelf erg verdiepen in het zoeken naar de goedkoopste schoenen. Ook deze keer wil ik graag voor de zomermaanden nieuwe schoenen hebben. Doordat ik hier intensief naar aan het zoeken ben kan het wel even duren alvorens ik schoenen gekocht heb…

Sneaker

Afgelopen week stuitte ik op de website van The Sneaker, hier kan je gewoon zoeken naar schoenen die het goedkoopste zijn! Vervolgens bestel je deze schoenen en wordt het gewoon bij je thuis bezorgd. Ik had nooit geweten dat dit mogelijk is, echter ben ik hier enorm tevreden over! 

Goede overzicht

Als je bij hun op de website kijkt zie je een overzicht van diverse bedrijven. Mocht het zo zijn dat je specifiek op zoek bent naar een paar schoenen kan je dit bovenin aangeven, ideaal toch?! Ikzelf had nooit geweten dat het zo gemakkelijk is om schoenen te vinden tot ik bij The Sneaker terecht ben gekomen. Het is hier namelijk een plezier om te shoppen! 

nieuwe-release-converse-chuck-taylor-all-star-pro-x-ben-g-2932501784-h200

Voor zowel mezelf als mijn vriend ben ik bij hun gaan zoeken naar een nieuw paar sneakers. Wijzelf dragen maar al te graag sneakers aangezien deze heerlijk comfortabel zitten en mijn voeten worden bovendien goed ondersteund.

Voorheen droeg ik altijd de sneakers van Adidas, echter ben ik deze keer voor de echte Nike’s gegaan! Mijn vriend heeft zelf willen kiezen uit het assortiment, puur toeval stuitte we beide op hetzelfde paar schoen! Alleen die van hem was iets stoerder.