shampoo bars

Wij douchen vrijwel iedere dag. Hierbij gebruik je shampoo en dat zit meestal in een plastic flesje. Zodra deze op is, dan gooi je het bij de rest van de plastic. Zonde voor de natuur en al helemaal voor jouw eigen bestwil. Het beschermen van de natuur doe je natuurlijk door gebruik te maken van natuurlijke producten, iets wat plastic niet is. Zo heb je bijvoorbeeld de heerlijk ruikende shampoo bars van HappySoaps. Vrij van plastic én palmolie! Overigens zijn deze bars ook nog eens verkrijgbaar in meerdere geuren. Kortom, neem zelf ook eens een kijkje op de website van HappySoaps!

shampoo bars

Natuurlijke reiniging

Dat wij allen moeten douchen is logisch. Wanneer je gaat douchen, dan is het belangrijk om niet al te lang te douchen. De hoeveelheid water wat je gebruikt om te douchen kan gerust geminimaliseerd worden. Met de juiste zeep kan jij jouw eigen lichaam snel reinigen en dat is wel zo prettig. HappySoaps weet als geen ander dat goede zeep zijn werking moet doen. Niet alleen het reinigen van het lichaam is belangrijk, maar ook de heerlijke geur hoort erbij. Zo hebben zij op de website diverse heerlijke geuren welke je simpel kunt bestellen. Via de website voer jij jouw bestelling door en vervolgens doen zij hun best om het zo spoedig mogelijk te leveren.

shampoo bars

Wil jij ook graag meedenken met het beschermen van het milieu? Wacht dan niet langer en stap vandaag nog over op de shampoo bars!